Vappumenu
Tervetuloa viettämään vappua Katajanokalle italialaisen ruuan ja kuplivan merkeissä!
Locandan vappumenut ovat tarjolla 30.4. 15:00-22:00 ja 1.5. 12:00-18:00.
Vappuna saatavilla ainoastaan erityiset vappumenut
Ticket to Italy, Locanda Scappi sekä lasten oma menu.
Suosittelemme varaamaan pöydän.
VAPUN JUOMASUOSITUKSET:
Prosecco Brut Ruggeri
Italia, Veneto, Argeo
12 cl 11,5€ 75 cl 60€
Marchesi Antinori Cuvee Royale, Antinori
Italia, Franciacorta, Chardonnay, Pino Nero, Pino Bianco
12 cl 16€ 75 cl 87€
MENUT
LOCANDA SCAPPI 56€ / hlö
Valitse yksi Antipasto, yksi Pasta ja yksi Dolce. Cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
CICCHETTI
Kolme erilaista venetsialaistyylistä pientä alkupalaa, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.
ANTIPASTI
Caponata (G, VEGAANINEN)
Paistettua munakoisoa, San Marzanon -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia sweet & sour seoksessa. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen ja persiljan kera.
tai
Arancini con asparagi e piselli (KASVIS)
Friteerattuja risottopalloja parsan ja herneiden kera. Tarjoillaan parmesaanikastikkeen kanssa.
tai
Tartare di manzo
Suomalaista härkää maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla, Castelmagno-juustolla IGP (Piemontelainen luolassa kypsytetty puolikova juusto) ja hasselpähkinällä.
PASTA
Risotto radicchio, salsiccia & taleggio (myös vegaanisena, G)
Punasikuri risotto kotitekoisella makkaralla ja taleggio-juustolla.
tai
Tagliolino in forma (KASVIS)
Käsintehtyä tagliolinipastaa voin ja parmesaanin kera tarjoiltuna talon parmesaanikiekosta.
tai
Gemelli al pesto al prezzemolo e noci (KASVIS)
Käsintehtyä gemellipastaa saksanpähkinöiden ja persilja-peston kera.
DOLCI
Bonet
Itsetehtyä amarettikekseillä, Disaronno-liköörillä ja kahvilla maustettua suklaavanukasta.
tai
Gelato Artigianale from Gelato Club (G, vegaaninen suklaa)
Klassista italialaista pistaasi- ja tumma suklaajäätelöä.
tai
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.
TICKET TO ITALY 65€ / hlö
Valitse yksi Antipasto, yksi Pasta ja yksi Dolce. Cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
CICCHETTI
Kolme erilaista venetsialaistyylistä pientä alkupalaa, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.
ANTIPASTI
Caponata (G, VEGAANINEN)
Paistettua munakoisoa, San Marzanon -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia sweet & sour seoksessa. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen ja persiljan kera.
tai
Arancini con asparagi e piselli (KASVIS)
Friteerattuja risottopalloja parsan ja herneiden kera. Tarjoillaan parmesaanikastikkeen kanssa.
tai
Tartare di manzo
Suomalaista härkää maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla, Castelmagno-juustolla IGP (Piemontelainen luolassa kypsytetty puolikova juusto) ja hasselpähkinällä.
SECONDI
Mix di salsicce con porri arrosto (G)
Valikoima makkaroita. Itsetehtyä mausteista sianlihamakkaraa ndujalla sekä itsetehtyä luganica-makkaraa, joka on valmistettu sianlihasta ja maustettu valkosipulilla ja persiljalla. Tarjoillaan paahdetun purjon kera.
tai
Polpo & Ceci (G)
Hitaasti kypsennettyä ja grillattua mustekalaa kikherneillä, paahdetuilla tomaateilla, valkosipulilla ja basilikalla.
tai
Parmigiana di melanzane (KASVIS)
Lasagnetyllinen munakoisovuoka mozzarellalla, tomaattilla sekä parmesaanilla.
DOLCI
Bonet
Itsetehtyä amarettikekseillä, Disaronno-liköörillä ja kahvilla maustettua suklaavanukasta.
tai
Gelato Artigianale from Gelato Club (G, vegaaninen suklaa)
Klassista italialaista pistaasi- ja tumma suklaajäätelöä.
tai
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.
LASTEN MENU 16€ / hlö
Gemelli al pomodoro
Kotitekoista gemellipastaa tomaattikastikkeessa.
tai
Cotoletta alla Milanese con patatine
Paneroitu porsaanleike ranskalaisten kera tarjoiltuna.
Gelato Artiganale from Gelato Club
Klassista italialaista vanilja- ja tumma suklaajäätelöä.