top of page

Menu
BYOM OPTION 1 (3 courses menu): 1 Antipasto + 1 Primi + 1 Dolci = 46
OPTION 2 (4 courses menu): 1 Antipasto + 1 Grilled & Braised + 1 Contorno + 1 Dolci = 58
Lisätietoja allergeeneista saat henkilökunnalta paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse.
Tutustu ryhmämenuihimme täällä >


Our Way, Our MenuSmall menu, endless flavours


Snacks
Aloita ilta tästä!


Focaccia della casa
Kotitekoista focaccia leipää. Tarjoillaan oliiviöljyn kera. / Homemade focaccia bread. Served with olive oil.
5 €


Olive di Nocellara
Nocellara oliiveja tarjoiltuna basilikaöljyn kera. / Nocellara olives served with basil oil.
5 €


Bruschetta pomodoro e burrata
Bruschettaa, tomaattia ja burratajuustoa. / Bruschetta with tomatoes and burrata cheese.
8 €


Suppli al Telefono
Rapeaksi paistettu riisipallo sieni-, tryffeli ja fior di latte -mozzarella täytteellä. / Deep fried rice croquette with mushroom, truffle and Fior di latte mozzarella cheese.
12 €


Crocchetta di Lasagna
Itse tehty leivitetty ja uppopaistettu lasagnekroketti. / Homemade breaded deep fried lasagna croquette.
10 €



Antipasti



Tartare di Manzo
Kypsentämätöntä suomalaista härkää, extraneitsytoliiviöljyä, suolaa, mustapippuria, parmesaanikreemiä ja hasselpähkinää. / Raw Finnish beef seasoned with extra virgin olive oil, salt, black pepper, Parmesan cream cheese and hazelnut.
16,90 €


Vitello Tonnato
Hitaasti kypsytettyä vasikkaa tonnikalakastikkeen ja kapristen kera. / Slow cooked veal with tuna sauce and capers.
16,50 €


Aubergine Caponata
Friteraattua munakoisoa hapanimelässä kastikkeessa, San Marzano -tomaattia, varsiselleriä, sipulia, kapriksia, pinjansiemeniä ja persiljaa./ Sweet and sour mix of fried aubergine, San Marzano tomatoes, celery, onion, capers and served with toasted pine nuts and parsley.
14 €


Polenta fritta con i funghi
Rapeaa polentaa kermaisella portobello-herkkusienikastikkeella ja valkoista tryffeliöljyä. / Deep fried polenta with creamy mushroom sauce and white truffle oil.
16,50 €


Tartare di Tonno
MSC Keltaevä tonnikala tartar, maustettuna rosepippurilla, pistaasipähkinällä, oliiviöljyllä, Maldon suolalla ja sitruunankuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kera. / MSC Yellowfin red Tuna Tartare seasoned with pistachio, olive oil, pink Maldon salt and lemon zest. Served with a slice of thin roasted bread.
16,90 €


Baccalà fritto
Rapeaa paistettua turskaa sitruunalohkon ja persiljamajoneesin kera / Salted battered fried cod served with a wedge of lemon and parsley mayonnaise.
16,90 €


Tagliere all Italiana
Leikkelelautanen: tryffelimortadellaa, Milanon salamia ja suolakurkkua. Cold cuts board: Truffle Mortadella, Salame Milano and pickles.
16 €


Burrata e Bietole
Burratajuustoa, grillattua ja marinoidun Burrata-juustoa tarjoituna marinoitujen lehtimangoldin kera. (marinadi on valmistettu chilistä, valkosipulista, öljystä ja suolasta)./ Burrata cheese served with marinated chards. (the marinade is made with chili, garlic, oil, and salt).
16,50 €



Primi



Tagliolini di Forma
Käsintehtyä tagliolinipastaa voin ja parmesaanin kera tarjoiltuna talon parmesaanikiekosta. / Handmade tagliolini pasta, seasoned with butter and grana padano cheese, served in the cheese wheel
22 €


Pici alla Carbonara
Itsetehtyä picipastaa (paksu rustiikkinen spagetti), kananmunan keltuaista, pecorinoa ja guancialea (possunposki). / Homemade pici (rustic thick spaghetti), egg yolk, pecorino cheese and guanciale (pork jowl)
22 €


Fettuccine ai Funghi
Käsintehtyä fettuccine-pastaa, kantarelleja, voissa haudutettua timjamia, chiliä ja valkosipulia. Tarjoillaan parmesanin kera. / Homemade fettuccine pasta, served with chantarelle mushrooms, butter thyme, chili, garlic. Served with parmesan cheese on top.
23 €


Ravioli cacio e pepe
Käsintehtyä raviolia, jossa täytteenä pecorinojuustoa ja mustapippuria, tarjoiltuna voin ja salvian kera/ Handmade ravioli filled with pecorino cheese and black pepper, served with butter and sage.
24 €


Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio
Risottoa, punasikurisalaattia, itsetehtyä toscanalaista makkaraa ja taleggiojuustoa/ Risotto with radicchio salad, homemade Tuscan sausage and taleggio cheese.
24 €


Orecchiette con i Broccoli
Itse tehtyä orecchiette-pastaa tarjoiltuna romanesco-parsakaalin, anjoviksen, chilin, valkosipulia ja cacio dei poveri (repeita leivänmuruja, valkosipulia,chiliä, persiljaa ja sitruunankuorta). / Homemade orecchiette pasta, served with Romanesco broccoli, anchovies, chilli, garlic and cacio dei poveri (mix of bread, garlic, chilli, parsley and lemon zest).
22 €


Scialatielli alle vongole
Käsintehtyä scialatiellipastaa, sydänsimpukoita, valkosipulia, chiliä, persiljaa ja sitruunaa / Handmade scialatielli pasta served with clams, garlic, chili, parsley and lemon.
24 €


Bucatini con coda alla vaccinara
Homemade bucatini pasta, served in a rich, slow cooked ox tail tomato sauce, flavored with celery and cocoa. Pecorino cheese on top
24 €



Grilled & Braised



Salsiccia Piccante & Porro
Itsetehtyä possusta valmistettuamausteista makkaraa, ndujan ja fenkolinsiemenien kanssa. Tarjoillaan paistetun purjon kera. /Homemade spicy sausage made with pork, ndujia, fennel seeds. Served with sauteed leek.
29 €


Parmigiana di Melanzane
Lasagnetyylinen kasvisvuoka, jossa munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja parmesaanijuustoa. / Vegetarian lasagna “style” portion with aubergine, tomato sauce, mozzarella cheese and parmesan cheese.
25 €


Tagliata di carne e carote
Grillattua Black Angus-naudan petite tender -fileetä (Uruguay) liemen kera. Tarjoillaan paahdettujen porkkanoiden, valkosipulin ja salsa verde -kastikkeen kanssa. / Grilled black Angus beef petite tender (from Uruguay) with beef joux, served with roasted carrots, garlic and salsa verde.
29,90 €


Polpo in Pignatta
Mustekalapata punaviinillä, San Marzano -tomaateilla, sellerillä, punasipulilla ja Taggiasca-oliiveilla. Tarjoillaan paahdetun leipäviipaleen ja sellerin lehden kera./ Octopus stew with red wine, San Marzano tomatoes, celery, red onion and Taggiasca olives. Served with slice of roasted bread and celery heart leaf on top.
29 €



Contorni



Lattughino
Raikas kokonainen salaatti sitruunaisella citronettekastikkeella, suolalla ja pippurilla. / Fresh whole Salad served with citronette, salt, and pepper.
9 €


Cavolfiore Arrosto
Paahdettua kukkakaalia, vegaanista ndujaa ja ligurialaista saksanpähkinäpestoa. / Roast cauliflower marinated with vegetarian ndujia and Ligurian walnuts pesto.
9 €


Patate arrosto
Voin ja rosmariinin kera paahdettuja perunoita. Tarjoillaan aiolin kera. / Roasted potatoes, sauteed with butter and rosemary. Served with aioli.
9 €


Zucca arrosto
Paahdettua kurpitsaa voin ja salvian kera. Tarjoillaan höylätyn parmesaanijuuston ja balsamicon kera. / Roast pumpkin with butter and sage. Served with shaved parmesan cheese and balsamic glaze.
9 €



Dolci



Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla, mascarponella ja nutellalla. / Coffee-flavored dessert with homemade savoiardi cake, Nutella and mascarpone
12 €


Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä / Classic artisan Italian cherry-chocolate ice cream.
12 €


Formaggi
Bra Duro DOP (kova lehmänmaitojuusto) ja Blu D’Alpe sinihomejuusto. Tarjoillaan hunajan ja suolaisten italialaisten tarallikeksien kanssa. (Tarkista juustojen saatavuus henkilökunnan jäseneltä.)/ Formaggi 13 Bra Duro DOP (hard cow´s milk) and Blu D’Alpe (mountain blue cheese). Served with honey and Taralli (typical savoury biscuits from Italy). (Check the availability with a member of the staff).
13 €


Tortino di Mele
Kanelilla ja ruskealla sokerilla maustettua omenakakkua vaniljajäätelön kera. / Apple cake with cinnamon and brown sugar, served with vanilla ice cream.
12 €


Cannolo Siciliano
Itsetehtyjä Marsala cannoleja täytettynä ricottajuustolla (lampaan ja lehmänmaidosta), suklaapisaroita sekä pistaasipähkinää. / Homemade Marsala cannoli shell, filled with sheep & cow ricotta cheese with chocolate drops and pistacchios.
12 €

Ota yhteyttä

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif

Kuva: Ruokavirasto

Klikkaa kuvasta Oiva-raporttiin! Lisätietoja allergeeneista saat henkilökunnalta paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse.

Osoite

Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

Aukioloajat

Ma: Suljettu
Ti-to: 16.00 - 23.00

(keittiö sulkeutuu klo 21.30)
Pe: 16.00-00.00

La: 14.00-00.00

Su: Suljettu

©2023 by Locanda Scappi Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page