Tarinamme 

Locanda Scappi on ravintolapäällikkö Francesco Ceredan sekä keittiömestari Cesare Lovatin ensimmäinen oma ravintola. Molemmat työskentelivät aiemmin Lontoon Bocca di Lupo -ravintolassa, jossa he saivat oppinsa Luigi del Givdicelta. Tämän 58-vuotiaan toscanalaisen pastakokin intohimo italialaiseen ruokaan on toiminut inspiraationa ja esikuvana molemmilla oman uran rakentamisessa.

Francesco ja Cesare ovat saaneet oppinsa ympäristössä, jossa jokainen työntekijä tuntee jokaisen tuotteen tarinan ja kaikki valmistetaan tasaveroisesti alusta asti itse, kädet jauhoissa ja valkosipulin tuoksussa. Kun nämä kaverit työskentelivät Lontoossa kaukana kotoa, oli perheenomaisen työympäristön tuki korvaamatonta. Samaa henkeä haluamme luoda Katajanokalle - ison, äänekkään italialais-suomalaisen perheen, jossa jaetaan tietotaitoa ja kehitytään yhdessä. Kanta-asiakkaita joita tervehditään nimellä, perinteisiä italialaisia klassikoita, aikaisia aamuja ja myöhäisiä iltoja, sitä tulee olemaan Locanda Scappi.

Tämä uusi Katajanokalle avautuva ravintola on nimetty kuuluisan italialaisen kokin, Bartolomeo Scappin mukaan, joka kirjoitti yhden maailman ensimmäisistä keittokirjoista vuonna 1570. Kirjassa hän esittelee noin 1000 erilaista reseptiä sekä erilaisia ruoantekotekniikoita ja -välineitä. Tämän lisäksi Scappin kirja oli maailman ensimmäinen kuvitettu keittokirja. Sen sivuilla parmesaani julistetaan maailman parhaaksi juustoksi ja annetaan mm. yksityiskohtainen selitys siitä, miltä täydellisesti varustellun keittiön on tuolloin kuulunut näyttää. Tätä samaa intohimoa tuodaan myös Locanda Scappin keittiöön!

Scappi-FB2.png
Scappi-IG3.png

YHTEYSTIEDOT: 

restaurant@locandascappi.fi

Kanavakatu 1,

00160 Helsinki

AUKIOLOAJAT:

Maanantai - Tiistai

15.00 - 22.30

Keskiviikko - Torstai

15.00 - 23.00

Perjantai-Lauantai

15.00 - 00.00

Sunnuntai:

Suljettu

oiva.gif

Etsitkö cateringia tai tapahtumatuotantoa suurempiin yritystilaisuuksiin? Soupster Catering sekä Soupster Events palvelevat pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa.

Etsitkö luovaa työtilaa? Tutustu Vallilan Konepajan Wonderland Workiin. Coworking-tiloja, luovia neukkareita, ravintola ja tapahtumia!