VAPPU LOCANDA SCAPPISSA
Olemme vappuna avoinna seuraavasti:
Vappuaattona 30.4. 14.00-23.00 (viimeiset varaukset 21.00)
Vappupäivänä 1.5. 12.00-19.00 (viimeiset varaukset 17.30)
​
Tarjoilemme ainoastaan erityisiä vappumenuja, jotka löydät alta! Tilaa on rajallisesti, varaa pöytäsi nyt ja tule nauttimaan italialaisesta tunnelmasta.
LOCANDA SCAPPI 57€
​
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Pasta ja yksi Dolce.
​
Cicchetti
Kolme pientä venetsialaista makupalaa, jotka tarjoillaan aperitiivinä ennen antipastoa.
​
Antipasti:
Tartare di Manzo
Raaka suomalainen naudanliha maustettuna neitsytoliiviöljyllä, suolalla,
mustapippurilla, hasselpähkinöillä ja Castelmagno-juustolla.
TAI
Caponata
Makea ja hapan sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja,
selleriä, sipulia ja kapriksia. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen kanssa.
TAI
Suppli al telefono
Syväpaistettu riisipallo sienillä, tryffelillä ja mozzarellajuustolla.
​
Pasta:
Orecchiette con i Broccoli
Itsetehdyt orecchiette-pastat tarjoillaan Rooman kukkakaalin,
sardellien liemen, chilin, valkosipulin ja cacio dei poveri -seoksen kanssa.
(leipää, valkosipulia, chiliä, persiljaa ja sitruunankuorta)
TAI
Tagliolini in forma
Käsintehtyä tagliolinipastaa voin ja parmesaanin kera tarjoiltuna talon parmesaanikiekosta.
TAI
Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio
Risottoa radicchio-salaatilla, kotitekoisella toscanalaisella makkaralla ja taleggiolla.
​
Dolci:
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikekseillä ja mascarponella.
TAI
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen käsintehty italialainen kirsikka-suklaajäätelö.
TAI
Torta di ricotta
Itsetehty ricotta-kakku (lampaanjuusto), tarjoillaan puolisuolatulla voikreemillä.
​
​
TICKET TO ITALY 67€
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Secondi ja yksi Dolce.
Cicchetti
Kolme pientä venetsialaista makupalaa, jotka tarjoillaan aperitiivinä ennen antipastoa.
​
Antipasti:
Tartare di Manzo
Raaka suomalainen naudanliha maustettuna neitsytoliiviöljyllä, suolalla,
mustapippurilla, hasselpähkinöillä ja Castelmagno-juustolla.
TAI
Caponata
Makea ja hapan sekoitus paistettua munakoisoa San Marzano -tomaatteja, selleriä,
sipulia ja kapriksia. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen kanssa.
TAI
Suppli al telefono
Syväpaistettu riisipallo sienillä, tryffelillä ja mozzarellajuustolla.
Secondi:
Salsiccia al Caciocavallo & Porro
Itsetehtyä makkaraa. (sisältää possua, valkopippuria, rakuunaaa ja caciocavallo-juustoa).
Tarjoillaan paistetun purjon kera.
TAI
Polpo grigliato
Grillattua mustekalaa. Tarjoillaan vignarola-kermakastikkeella (herneiden, kesäkurpitsan, purjon ja kevätsipulin sekoitus), puolikuivattujen kirsikkatomaattien, suolayrtin ja chilin kanssa.
TAI
Parmigiana di Melanzane
Paahdettua munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja parmesaania.
​
Dolci:
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikekseillä ja mascarponella.
TAI
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen käsintehty italialainen kirsikka-suklaajäätelö.
TAI
Torta di ricotta
Itsetehty ricotta-kakku (lampaanjuusto), tarjoillaan puolisuolatulla voikreemillä.
​
LASTEN MENU 16€
Primo & Secondo:
Orecchiette al Pomodoro
Itsetehtyä orecchiette -pastaa tomaattikastikkeella
TAI
Cotoletta alla Milanese con patatine fritte
Paneroitu porsaanleike ja ranskalaiset
Dolci:
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen italialainen vanilja- ja tummasuklaajäätelö.
​