top of page

Yksityistilaisuudet

Kaipaatko juhlapäivääsi ripauksen italialaista vieraanvaraisuutta? Järjestä tapahtumasi Locanda Scappissa!

Locandassa järjestät istuvan illallisen 70 hengelle ja seisten tilaan mahtuu 110 vierasta. Sinun on mahdollista varata koko ravintola omaan käyttöön myyntitakuulla, otamme varauksia vastaan myös isoille seurueille muun ravintolan ollessa auki. Ryhmävaraukset koskevat yli 10 hengen seurueita.

Locanda Scappi tarjoaa loistavat puitteet niin syntymäpäivien kuin yritysjuhlien järjestämiseen autenttisella italialaisella twistillä! Kysy lisää yksityistilaisuuden järjestämisestä sähköpostitse osoitteesta restaurant@locandascappi.fi

Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme valmista menukokonaisuutta. Keskustelemme mieluusti myös muista tarjoiluvaihtoedoista toiveidenne mukaisesti, jos vain pystymme ne toteuttamaan

 

Tutustu ryhmämenuihimme alla olevasta linkistä!

IMG_4962(1).jpg

Kaipaatko juhlapäivääsi ripauksen italialaista vieraanvaraisuutta? Järjestä tapahtumasi Locanda Scappissa!

Locandassa järjestät istuvan illallisen 70 hengelle ja seisten tilaan mahtuu 110 vierasta. Sinun on mahdollista varata koko ravintola omaan käyttöön myyntitakuulla, otamme varauksia vastaan myös isoille seurueille muun ravintolan ollessa auki.

Locanda Scappi tarjoaa loistavat puitteet niin syntymäpäivien kuin yritysjuhlien järjestämiseen autenttisella italialaisella twistillä.

bottom of page