ÄITIENPÄIVÄ 11.5. LOCANDA SCAPPISSA
Meillä äitienpäivä vietetään kauniin kattauksen, huolella valmistetun menun ja kiireettömän tunnelman siivittämänä. Meiltä löytyy kaksi äitienpäivämenua, joista voi valita mieleisesi.
Myös perheen pienimmille löytyy oma erillinen menu.
Ravintola avoinna 11.5. klo 12–18. Viimeiset pöytävaraukset klo 16.30.
LOCANDA SCAPPI 57€/hlö.
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Pasta ja yksi Dolce.
Cicchetti
Venetsialaistyylinen makupala, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.
Antipasti
Tartare di Tonno
MSC Keltaevä tonnikala tartar, maustettuna rosepippurilla, pistaasipähkinällä, oliiviöljyllä, Maldon suolalla ja sitruunankuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kera.
TAI
Caponata
Makean ja hapan kasvissekoitus paistetusta munakoisosta, San Marzano -tomaateista, selleristä, sipulista ja kapriksista. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen kanssa.
TAI
Suppli al telefono
Syväpaistettu riisipallo, jossa sieniä, tryffeliä ja mozzarellajuustoa
Pasta
Cavatelli alla Norma
Itsetehtyä cavatelli-pastaa paistetun munakoison, DOP San Marzano -tomaattikastikkeen, basilikan ja ricotta-juuston kanssa. (Kysy vegaanista vaihtoehtoa.)
TAI
Tagliolini in forma
Käsintehtyä tagliolini-pastaa voilla ja parmesaanilla, tarjoiltuna juustopyörästä.
TAI
Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio
Risotto radicchio-salaatilla, itse tehdyllä toskanalaisella makkaralla ja taleggio-juustolla.
Dolci
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla ja mascarponella
TAI
Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä.
TAI
Zeppola alla crema
Vaniljakastikkeella täytettyä tuulihattutaikinaa hapankirsikan kera.
TICKET TO ITALY 67€/hlö.
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Secondi ja yksi Dolce.
Cicchetti
Venetsialaistyylinen makupala, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.
Antipasti
Tartare di Tonno
MSC Keltaevä tonnikala tartar, maustettuna rosepippurilla, pistaasipähkinällä, oliiviöljyllä, Maldon suolalla ja sitruunankuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kera.
TAI
Caponata
Makean ja hapan kasvissekoitus paistetusta munakoisosta, San Marzano -tomaateista, selleristä, sipulista ja kapriksista. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen kanssa.
TAI
Suppli al telefono
Syväpaistettu riisipallo, jossa sieniä, tryffeliä ja mozzarellajuustoa
Secondi
Tagliata di carne con Patate arrosto
Grillattua naudan petite tender -lihaa (Uruguaysta) tarjoiltuna paahdettujen
rosmariiniperunoiden kanssa.
TAI
Tagliata di Tonno Grigliato
Grillattua tonnikalaa 'tagliata'-tyyliin. Tarjoillaan radicchiosalaatin, ruohosipulin ja
sitruunakastikkeen kanssa
TAI
Parmigiana di Melanzane
Kasvislasagne-tyylinen annos: munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja parmesaanijuustoa.
Dolci
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla ja mascarponella
TAI
Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä.
TAI
Zeppola alla crema
Vaniljakastikkeella täytettyä tuulihattutaikinaa hapankirsikan kera.
LASTEN MENU 13€/hlö.
Primo or Secondo
Orecchiette al Pomodoro
Itse tehtyä orecchiette-pastaa, tarjoiltuna tomaattikastikkeella.
TAI
Cotoletta alla Milanese con patatine fritte
Paneroitu porsaanleike ja ranskalaiset.
Dolci
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen italialainen vaniljajäätelö.