top of page

ISÄNPÄIVÄ 9.11. LOCANDA SCAPPISSA

Meillä isänpäivä vietetään kauniin kattauksen, huolella valmistetun menun ja kiireettömän tunnelman siivittämänä. Meiltä löytyy kaksi isänpäivämenua, joista voi valita mieleisesi.

Myös perheen pienimmille löytyy oma erillinen menu.

Ravintola avoinna 9.11. klo 12–18. Viimeiset pöytävaraukset klo 17.00.

 

LOCANDA SCAPPI 56 €/hlö

Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Pasta ja yksi Dolce.

Cicchetti

 

Venetsialaistyylinen makupala, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.

Antipasti

Polenta fritta con i funghi

Rapeaa polentaa kermaisella portobello-herkkusienikastikkeella ja valkoista tryffeliöljyä

 

TAI

 

Caponata

Friteraattua munakoisoa hapanimelässä kastikkeessa, San Marzano -tomaattia, varsiselleriä, sipulia, kapriksia, pinjansiemeniä ja persiljaa

 

TAI

 

Tartare di Manzo

Kypsentämätöntä suomalaista härkää, extraneitsytoliiviöljyä, suolaa, mustapippuria,

parmesaanikreemiä ja hasselpähkinää

Pasta

Risotto radicchio, salsiccia & taleggio (G) 

 Risottoa, punasikurisalaattia, itsetehtyä toscanalaista makkaraa ja taleggiojuustoa

 

TAI

 

Tagliolini in forma (kasvis)

Käsintehtyä tagliolinipastaa voin ja parmesaanin kera tarjoiltuna talon parmesaanikiekosta

TAI

 

Fettuccine ai Funghi (kasvis tai vegaani)

Käsintehtyä fettuccine-pastaa, kantarelleja, voissa haudutettua timjamia, chiliä ja valkosipulia.

Tarjoillaan parmesanin kera

Dolci

 

Cannolo siciliano

Itsetehtyjä Marsala cannoleja täytettynä ricottajuustolla (lampaan ja lehmänmaidosta),

suklaapisaroita sekä pistaasipähkinää

TAI
 

Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä.

 

TAI

 

Tiramisu

Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla, mascarponella ja nutellalla

TICKET TO ITALY 68 €/hlö.
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Secondi ja yksi Dolce.


Cicchetti

 

Venetsialaistyylinen makupala, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.

Antipasti

Polenta fritta con i funghi

Rapeaa polentaa kermaisella portobello-herkkusienikastikkeella ja valkoista tryffeliöljyä

TAI

Caponata

Friteraattua munakoisoa hapanimelässä kastikkeessa, San Marzano -tomaattia, varsiselleriä, sipulia, kapriksia, pinjansiemeniä ja persiljaa

TAI

Tartare di Manzo

Kypsentämätöntä suomalaista härkää, extraneitsytoliiviöljyä, suolaa, mustapippuria,

parmesaanikreemiä ja hasselpähkinää


Secondi

Tagliata di carne e Patate

Grillattua Black Angus -naudan petite tender -pihviä (Uruguaysta) naudanlihakastikkeella,

tarjoillaan voissa ja rosmariinissa paistettujen uuniperunoiden kanssa.

TAI

 

Polpo in Pignatta

Mustekalaa punaviinissä, San Marzano -tomaateilla, sellerillä, punasipulilla ja Taggiasca-oliiveilla. Tarjoillaan paahdetun leipäviipaleen ja sellerin sydänlehdellä viimeisteltynä.

 

TAI

 

Parmigiana di Melanzane

Kasvislasagne-tyylinen annos: munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja parmesaanijuustoa.

 

Dolci

Cannolo siciliano

Itsetehtyjä Marsala cannoleja täytettynä ricottajuustolla (lampaan ja lehmänmaidosta),

suklaapisaroita sekä pistaasipähkinää

TAI


Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä.


TAI

 

Tiramisu

Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla, mascarponella ja nutellalla

LASTEN MENU 16 €/hlö.

 

Orecchiette al Pomodoro

Itse tehtyä orecchiette-pastaa, tarjoiltuna tomaattikastikkeella.

 

TAI

Cotoletta alla Milanese con patatine fritte

Paneroitu porsaanleike ja ranskalaiset.

 

Dolci

Gelato artigianale from Gelato Club

Klassinen italialainen vaniljajäätelö.

Ota yhteyttä

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif

Kuva: Ruokavirasto

Klikkaa kuvasta Oiva-raporttiin! Lisätietoja allergeeneista saat henkilökunnalta paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse.

Osoite

Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

Aukioloajat

Ma: Suljettu
Ti-to: 16.00 - 23.00

(keittiö sulkeutuu klo 21.30)
Pe: 16.00-00.00

La: 14.00-00.00

Su: Suljettu

Poikkeusaukioloajat

21.12.-7.1. suljettu

©2023 by Locanda Scappi Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page