ISÄNPÄIVÄ 9.11. LOCANDA SCAPPISSA
Meillä isänpäivä vietetään kauniin kattauksen, huolella valmistetun menun ja kiireettömän tunnelman siivittämänä. Meiltä löytyy kaksi isänpäivämenua, joista voi valita mieleisesi.
Myös perheen pienimmille löytyy oma erillinen menu.
​
​Ravintola avoinna 9.11. klo 12–18. Viimeiset pöytävaraukset klo 17.00.
LOCANDA SCAPPI 56 €/hlö
​​
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Pasta ja yksi Dolce.
​
Cicchetti
Venetsialaistyylinen makupala, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.
​
Antipasti
​
Polenta fritta con i funghi
Rapeaa polentaa kermaisella portobello-herkkusienikastikkeella ja valkoista tryffeliöljyä
TAI
Caponata
Friteraattua munakoisoa hapanimelässä kastikkeessa, San Marzano -tomaattia, varsiselleriä, sipulia, kapriksia, pinjansiemeniä ja persiljaa
TAI
Tartare di Manzo
Kypsentämätöntä suomalaista härkää, extraneitsytoliiviöljyä, suolaa, mustapippuria,
parmesaanikreemiä ja hasselpähkinää
​
Pasta
​
Risotto radicchio, salsiccia & taleggio (G)
Risottoa, punasikurisalaattia, itsetehtyä toscanalaista makkaraa ja taleggiojuustoa
TAI
Tagliolini in forma (kasvis)
Käsintehtyä tagliolinipastaa voin ja parmesaanin kera tarjoiltuna talon parmesaanikiekosta
​
TAI
Fettuccine ai Funghi (kasvis tai vegaani)
Käsintehtyä fettuccine-pastaa, kantarelleja, voissa haudutettua timjamia, chiliä ja valkosipulia.
Tarjoillaan parmesanin kera
​
Dolci
Cannolo siciliano
Itsetehtyjä Marsala cannoleja täytettynä ricottajuustolla (lampaan ja lehmänmaidosta),
suklaapisaroita sekä pistaasipähkinää
​
TAI
Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä.
TAI
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla, mascarponella ja nutellalla
​
​
TICKET TO ITALY 68 €/hlö.
Cicchetti tarjoillaan koko pöytäseurueelle, valitse yksi Antipasto, yksi Secondi ja yksi Dolce.
Cicchetti
Venetsialaistyylinen makupala, jotka tarjoillaan ennen antipastoa.
​
Antipasti
​
Polenta fritta con i funghi
Rapeaa polentaa kermaisella portobello-herkkusienikastikkeella ja valkoista tryffeliöljyä
​​
TAI
​​
Caponata
Friteraattua munakoisoa hapanimelässä kastikkeessa, San Marzano -tomaattia, varsiselleriä, sipulia, kapriksia, pinjansiemeniä ja persiljaa
​​
TAI
​​​
Tartare di Manzo
Kypsentämätöntä suomalaista härkää, extraneitsytoliiviöljyä, suolaa, mustapippuria,
parmesaanikreemiä ja hasselpähkinää
​
Secondi
​
Tagliata di carne e Patate
Grillattua Black Angus -naudan petite tender -pihviä (Uruguaysta) naudanlihakastikkeella,
tarjoillaan voissa ja rosmariinissa paistettujen uuniperunoiden kanssa.
​
TAI
Polpo in Pignatta
Mustekalaa punaviinissä, San Marzano -tomaateilla, sellerillä, punasipulilla ja Taggiasca-oliiveilla. Tarjoillaan paahdetun leipäviipaleen ja sellerin sydänlehdellä viimeisteltynä.
TAI
Parmigiana di Melanzane
Kasvislasagne-tyylinen annos: munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja parmesaanijuustoa.
​
Dolci
​
Cannolo siciliano
Itsetehtyjä Marsala cannoleja täytettynä ricottajuustolla (lampaan ja lehmänmaidosta),
suklaapisaroita sekä pistaasipähkinää
​
TAI
Gelato Artigianale from Gelato Club
Klassista kirsikka-suklaa-artesaanijäätelöä.
TAI
​
Tiramisu
Kahvilla maustettu jälkiruoka savoiardikakulla, mascarponella ja nutellalla
​​
​
​
LASTEN MENU 16 €/hlö.
Orecchiette al Pomodoro
Itse tehtyä orecchiette-pastaa, tarjoiltuna tomaattikastikkeella.
TAI
​​
Cotoletta alla Milanese con patatine fritte
Paneroitu porsaanleike ja ranskalaiset.
Dolci
​
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen italialainen vaniljajäätelö.
​​
