top of page

Ryhmämenut

Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan perinteisiä italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Yli 10 hengen seurueille on saatavilla vain ryhmämenut. Keskustelemme mielellämme muista tarjoiluvaihtoehdoista, kun ravintola ei ole kiireinen.

 

Lue tarkemmin yksityistilaisuuksista tästä.

ITALIAN FEAST (52€/henkilö)  

Menu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita ruokalajeja ja italialaisia makuja. Italian Feast on suunniteltu jaettavaksi koko seurueen kesken. 

  

Valikoima alkupaloja

  

Suppli al telefono

Mozzarella-juustoa ja tryffeliä sisältävä friteerattu riisipallo

 

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzanon tomaatteja, selleriä, sipulia ja kapriksia. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen kera. 

  

Radicchio salad

Punainen sikurisalaatti paahdettujen saksanpähkinöiden, ruohosipulin ja gorgonzola DOP -kastikkeen kera. 

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla. 

Zucca arrosto

Paahdettua kurpitsaa voilla ja salvialla. Tarjoillaan parmesanjuuston, hasselpähkinöiden ja balsamicon kera.

Valikoima Pastoja 

  

Gnocchetti sardi, Salsiccia piccante & Zafferano

Itsetehtyä semola-pastaa, kotitekoisen mausteisen makkararagun ja sahramin kanssa. Tarjoillaan suolatun ricottan kera.

 

Tagliolini in forma

Käsintehty tagliolini-pasta, maustettuna voilla ja parmesaanilla. Tarjoillaan juustokiekosta. 

 

Tagliatelle ai Funghi

Itse tehtyä tagliatellepastaa, joka tarjoillaan sesongin sienien, timjamin, chilin, voin, valkosipulin ja parmesaanijuuston kera. (Kysy vegaanivaihtoehtoa). 

Orecchiette con tonno e cozze

Itse tehty orecchiette-pasta, joka tarjoillaan tuoreen valkoisen germon-tonnikalan, simpukoiden, valkosipulin, chilin, paahdettujen tomaattien ja oreganon kera.

Dolci  

  

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella. 

Tai 

Gelato artigianale from Gelato Club

Klassinen italialainen artesaani pistaasijäätelö. 

Tai  

Cannolo Sicialiano

Itsetehdyt marsala cannoli -kuoret, täytetty lampaan ja lehmän ricottajuustolla, suklaapisaroilla ja pistaasipähkinöillä.

​​

LOCANDA SCAPPI (55€/henkilö)  

Tämä menu on suunniteltu klassisen italialaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “chicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraa alkuruoka, pasta ja jälkiruoka. 

Voit valita yhden alkuruoan, yhden pastan ja yhden jälkiruoan. Ainoastaan cicchetti tarjoillaan koko seurueelle. 

 

Cicchetti  

Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista.

Antipasti  

  

Tartare di Manzo

Raaka kotimainen naudanliha maustettuna extra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla.

 

Tai  

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia ja kapriksia tarjoiltuna paahdettujen pinjansiementen kanssa.

Tai  

Tartare di Tonno

MSC keltaevätonnikala tartaria, maustettu vaaleanpunaisella Maldon-suolalla, pistaasilla, oliiviöljyllä ja sitruunankuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa.  

Tai 

Zucca arrosto

Paahdettua kurpitsaa voilla ja salvialla. Tarjoillaan parmesanjuuston, hasselpähkinöiden ja balsamicon kera. 

  

Pasta

Orecchiette con tonno e cozze

Itse tehty orecchiette-pasta tarjoillaan tuoreen valkoisen germon-tonnikalan, simpukoiden, valkosipulin, chilin, paahdettujen tomaattien ja oreganon kera.

Tai  

Tagliolini in forma

Käsintehty tagliolini-pasta, maustettuna voilla ja parmesaanilla. Tarjoillaan juustokiekosta.

Tai  

Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio

Risotto, jossa on radicchio-salaattia, itse tehtyä Toscanan makkaraa ja taleggiojuustoa. 

Tai  

Pici alla carbonara

Käsintehty pici-pasta, munankeltuainen, pecorino ja guanciale.  

  

Dolci  

  

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.  

Tai  

Gelato artigianale from Gelato Club

Klassinen italialainen artesaani pistaasijäätelö.

 

Tai  

Cannolo Siciliano

Kotitekoiset marsala cannoli -kuoret, täytetty lampaan ja lehmän ricottajuustolla, suklaapisaroilla ja pistaasipähkinöillä.

  

LOCANDA SCAPPI GOES TO HEAVEN (65€/henkilö)  

Tämä menu on suunniteltu tarjoamaan kattavan ja autenttisen italialaisen kokemuksen. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “cicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen valitaan antipasti, secondi, contorni ja dolci.

Voit valita yhden antipastin, yhden secondin, yhden contornin ja yhden dolcin. Ainoastaan chicchetti tarjoillaan koko seurueelle.

 

Cicchetti  

Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista.

  

Antipasti  

  

Tartare di Manzo

Raaka kotimainen naudanliha maustettuna extra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla. 

Tai  

Caponata

Sweet & sour -sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja tarjoiltuna paahdettujen pinjansiementen kanssa. 

Tai  

Tartare di Tonno

MSC keltaevätonnikala tartaria maustettuna pistaasilla, oliiviöljyllä, vaaleanpunaisella Maldon-suolalla ja sitruunankuorella. Tarjoillaan "Guttiaun" (sardinialainen leipä) kanssa.

Tai

 

 Zucca arrosto

Paahdettua kurpitsaa voilla ja salvialla. Tarjoillaan parmesanjuuston, hasselpähkinöiden ja balsamicon kera.

  

  

Secondi  

  

Pesce spada alla Griglia

Grillattua miekkakalaa, punasikuri- ja rukolasalaattia, Taggiasche-oliiveja ja balsamiviinietikkaa.

  

Tai  

Salsiccia Luganica al Tartufo & Orzotto

Itse tehty "luganica" makkara porsaanlihasta, valkopippurista ja valkotryffeleistä. Tarjoillaan ohran, paahdetun porcini-sienen ja rakuunan kera. 

Tai  ​

Melanzana ripiena

Paahdettu munakoiso täytettynä paahdetuilla tomaateilla, chilillä, basilikalla, mozzarellalla ja parmesanjuustolla (kysy vegaanivaihtoehtoa).  

Tai

Scaloppone di Faraona

Pannulla paistettu helmikana girolles-sienten (kantarelleja), Marsala-viinin, voin ja persiljan kera.

Contorni  

  

Cavolo e Patate

Paistettua lehtikaalia ja nouvelle-perunoita. Tarjoillaan valkosipulin ja chilin kera.

 

Tai

Carote arrosto & mandorle

Paahdettuja porkkanoita tarjoiltuna lipstikkapeston, valkosipulin ja paahdettujen mantelien kera.    

  

Dolci  

  

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.

 

Tai 

Gelato artigianale from Gelato Club

Klassinen italialainen artesaani pistaasijäätelö. 

 

Tai  

Cannolo Siciliano

Itsetehdyt Marsala cannoli -kuoret, täytetty lampaan ja lehmän ricottajuustolla, suklaapisaroilla ja pistaasipähkinöillä.

bottom of page