Ryhmämenut
Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan perinteisiä italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Yli 10 hengen seurueille on saatavilla vain ryhmämenut. Keskustelemme mielellämme muista tarjoiluvaihtoehdoista, kun ravintola ei ole kiireinen.
Lue tarkemmin yksityistilaisuuksista tästä.
ITALIAN FEAST (52€/henkilö)
Menu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita ruokalajeja ja italialaisia makuja. Italian Feast on suunniteltu jaettavaksi koko seurueen kesken.
VALIKOIMA ALKUPALOJA
Suppli al telefono
Tomaattia ja mozzarellajuustoa sisältävä friteerattu riisipallo
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä
Verza soffocata
Haudutettua vihreää kaalta, valkoviinietikkaa, verisipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasca-oliiveja.
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla
Vitello tonnato
Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera
VALIKOIMA PASTOJA
Gemelli al pesto al prezzemolo e noci
Käsintehtyä gemellipastaa saksanpähkinöillä ja persilja pestolla. Kysy vegaanista vaihtoehtoa
Tagliolini in forma
Handmande tagliolini-pasta, maustettuna voilla ja parmesaanilla juusto kiekosta tarjoiltuna
Fettuccine alla Pastorella
Käsintehtyä fettuccine-pastaa, lampaan ragua ja pecorinoa
Pici alla carbonara
Käsintehtyä pici-pastaa, munankeltuaista, pecorinoa ja guancialea
DOLCI
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella
tai
Gelato Clubin Gelato artigianale
Klassista italialaista käsintehtyä kirsikka-suklaajäätelöä
tai
Cannolo Sicialiano
Itse tehtyjä Marsala cannoli-kuoria täytettynä lampaan ja lehmän ricottajuustolla, valkosuklaapisaroilla sekä pistaasipähkinöillä.
LOCANDA SCAPPI (55€/henkilö)
Tämä menu on suunniteltu klassisen italialaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “chicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraa alkuruoka, pasta ja jälkiruoka.
Voit valita yhden alkuruoan, yhden pastan ja yhden jälkiruoan. Ainoastaan cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
CICCHETTI
Kolme vaihtuvaa "Cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista
ANTIPASTI
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla
tai
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä
tai
Tartare di Tonno
MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa.
tai
Vitello tonnato
Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera
PASTA
Gemelli al pesto al prezzemolo e noci
Käsintehtyä gemellipastaa saksanpähkinöillä ja persilja pestolla. Kysy vegaanista vaihtoehtoa.
tai
Tagliolini in forma
Voilla ja parmesanilla maustettu käsintehty tagliolini-pasta, joka tarjoillaan juustokiekosta
tai
Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio
Risottoa, punasikurisalaattia, itsetehtyä toscanalaista makkaraa ja taleggiojuustoa (kysy vegaanista vaihtoehtoa)
tai
Fettuccine alla Pastorella
Itsetehtyä fettucine-pastaa pitkään haudutetulla lammasragulla (tomaatti-sipulikastike), tuoretta ricottaa, basilikaa ja pecorinojuustoa.
DOLCI
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella
tai
Gelato Clubin Gelato artigianale
Klassista italialaista käsintehtyä kirsikka-suklaajäätelöä
tai
Cannolo Sicialiano
Itse tehtyjä Marsala cannoli-kuoria täytettynä lampaan ja lehmän ricottajuustolla, valkosuklaapisaroilla sekä pistaasipähkinöillä.
LOCANDA SCAPPI GOES TO HEAVEN(65€/henkilö)
Tämä menu on suunniteltu tarjoamaan kattava ja autenttinen italialainen kokemus. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “cicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraavat antipasti, secondi, contorni ja dolci.
Voit valita yhden antipastin, yhden secondin, yhden contornin ja yhden dolcin. Ainoastaan chicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
CICCHETTI
Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista)
ANTIPASTI
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla
tai
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä
tai
Tartare di Tonno
MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa.
tai
Vitello tonnato
Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera
SECONDI
Cozze alla marinara
Sinisimpukoita paistettuna napolikastikkeen, oreganon, basilikan ja paahdetun leivän kera
tai
Mix di Salsicce
Valikoima itsetehtyjä makkaroita: tulista possumakkaraa ndujalla sekä valkosipulilla ja persiljalla maustettua "luganica" possumakkaraa. Tarjoillaan paahdetun purjon kera.
tai
Melanzana alla Parmigiana
Lasagnetyylinen kasvisannos, jossa munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja parmesaania
tai
Polpo grigliato e ceci
Hitaasti kypsennettyä ja grillattua mustekalaa kikherneillä, paahdetuilla tomaateilla, valkosipulilla ja basilikalla.
CONTRONI
Verza soffocata
Haudutettua vihreää kaalia, valkoviinietikkaa, vaaleaa sipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasche-oliiveja
tai
Topinambur arrosto
Paahdettu Jerusalemin artisokkaa sitruunan ja valkosipulin kera tarjoiltuna citronetten kanssa
DOLCI
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella
tai
Gelato Clubin Gelato artigianale
Klassista italialaista käsintehtyä kirsikka-suklaajäätelöä
tai
Cannolo Sicialiano
Itse tehtyjä Marsala cannoli-kuoria täytettynä lampaan ja lehmän ricottajuustolla, valkosuklaapisaroilla sekä pistaasipähkinöillä.