top of page

Ryhmämenut

Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan perinteisiä italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Yli 10 hengen seurueille on saatavilla vain ryhmämenut. Keskustelemme mielellämme muista tarjoiluvaihtoehdoista, kun ravintola ei ole kiireinen.

 

Lue tarkemmin yksityistilaisuuksista tästä.

ITALIAN FEAST (52€/henkilö)

 

Menu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita ruokalajeja ja italialaisia makuja. Italian Feast on suunniteltu jaettavaksi koko seurueen kesken.

 

VALIKOIMA ALKUPALOJA

Arancino al tartufo e funghi

Sieniä ja tryffeleitä sisältävä friteerattu riisipallo

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä

Verza soffocata

Haudutettua vihreää kaalta, valkoviinietikkaa, verisipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasca-oliiveja. 

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla

Vitello tonnato

Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera


 

VALIKOIMA PASTOJA

Cavatelli ai Broccoli

Käsintehtyä cavatelli-pastaa romanesco-parsan, valkosipulin ja chilin kera

Tagliolini in forma

Voilla ja parmesanilla maustettu käsintehty tagliolini-pasta, joka tarjoillaan juustokiekossa

Fettuccine alla Pastorella

Käsintehtyä fettuccine-pastaa, lammasragua ja pecorino-juustoa

Pici alla carbonara

Käsintehtyä pici-pastaa, kananmunan keltuaista, pecorinoa ja guancialea


 

DOLCI

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella


tai


Gelato Clubin Gelato artigianale

Klassista italialaista pistaasijäätelöä ja tummasuklaajäätelöä


tai


Tortino di mele

Kotitekoinen omenakakku kanelin, ruskean sokerin ja vaniljajäätelön kera

 

 

BE OUR GUEST (55€/henkilö)

Tämä menu on suunniteltu klassisen italialaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “chicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraa alkuruoka, pasta ja jälkiruoka. 

Voit valita yhden alkuruoan, yhden pastan ja yhden jälkiruoan. Ainoastaan cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.

 

 

CICCHETTI

Kolme vaihtuvaa "Cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista

 

ANTIPASTI

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla


tai

 

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä


tai

 

 Tartare di Tonno

MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa. 


tai


Vitello tonnato

Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera


 

PASTA

 

Cavatelli ai Broccoli

Käsintehtyä cavatelli-pastaa romanesco-parsan, valkosipulin ja chilin kera


tai


Tagliolini in forma

Voilla ja parmesanilla maustettu käsintehty tagliolini-pasta, joka tarjoillaan juustokiekosta


tai


Risotto allo zafferano e taleggio

Sahramrisotto taleggiojuuston ja parmesaanin kera


tai


Fettuccine alla Pastorella

Käsintehtyä fettuccine-pastaa, lammasragua ja pecorino-juustoa

DOLCI

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella


tai


Gelato Clubin Gelato artigianale

Klassista italialaista pistaasijäätelöä ja tummasuklaajäätelöä


tai

 

Tortino di mele

Kotitekoinen omenakakku kanelin, ruskean sokerin ja vaniljajäätelön kera

 

 

 

LOCANDA SCAPPI (65€/henkilö)

Tämä menu on suunniteltu tarjoamaan kattava ja autenttinen italialainen kokemus. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “cicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraavat antipasti, secondi, contorni ja dolci.

Voit valita yhden antipastin, yhden secondin, yhden contornin ja yhden dolcin. Ainoastaan chicchetti tarjoillaan koko seurueelle. 

CICCHETTI

Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista)

 

ANTIPASTI

 

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla

 

tai

 

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä

 

tai

 

 Tartare di Tonno

MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa. 

 

tai

 

Vitello tonnato

Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera

 

SECONDI

Cozze alla marinara

Sinisimpukoita paistettuna napolikastikkeen, oreganon, basilikan ja paahdetun leivän kera

 

tai

 

Mix di Salsicce

Kotitekoinen mausteinen sianlihamakkara ndujalla ja kotitekoinen zampina-makkara, jossa sianlihaa, naudanlihaa, tomaattia, valkosipulia, basilikaa ja Caciocavallo-juustoa

 

tai

 

Agnello Scottadito

Klassista roomalaista grillattua lampaankyljystä

 

tai

 

Polpo grigliato e ceci

Hitaasti kypsennetty grillattu mustekala, joka tarjoillaan kikherneiden, paahdettujen tomaattien, valkosipulin ja basilikan kera

 

CONTRONI

Verza soffocata

Haudutettua vihreää kaalia, valkoviinietikkaa, vaaleaa sipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasche-oliiveja

 

tai

 

Topinambur arrosto

Paahdettu Jerusalemin artisokkaa sitruunan ja valkosipulin kera tarjoiltuna citronetten kanssa

 

DOLCI

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella

 

tai

 

Gelato Clubin Gelato Artigianale

Klassista italialaista pistaasijäätelöä ja tummasuklaajäätelöä

 

tai

 

Tortino di mele

Kotitekoinen omenakakku kanelin, ruskean sokerin ja vaniljajäätelön kera
 

bottom of page