Ryhmämenut
Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan perinteisiä italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Yli 10 hengen seurueille on saatavilla vain ryhmämenut. Keskustelemme mielellämme muista tarjoiluvaihtoehdoista, kun ravintola ei ole kiireinen.
Lue tarkemmin yksityistilaisuuksista tästä.
ITALIAN FEAST (52€/henkilö)
Menu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita ruokalajeja ja italialaisia makuja. Italian Feast on suunniteltu jaettavaksi koko seurueen kesken.
VALIKOIMA ALKUPALOJA
Arancino al tartufo e funghi
Sieniä ja tryffeleitä sisältävä friteerattu riisipallo
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä
Verza soffocata
Haudutettua vihreää kaalta, valkoviinietikkaa, verisipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasca-oliiveja.
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla
Vitello tonnato
Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera
VALIKOIMA PASTOJA
Cavatelli ai Broccoli
Käsintehtyä cavatelli-pastaa romanesco-parsan, valkosipulin ja chilin kera
Tagliolini in forma
Voilla ja parmesanilla maustettu käsintehty tagliolini-pasta, joka tarjoillaan juustokiekossa
Fettuccine alla Pastorella
Käsintehtyä fettuccine-pastaa, lammasragua ja pecorino-juustoa
Pici alla carbonara
Käsintehtyä pici-pastaa, kananmunan keltuaista, pecorinoa ja guancialea
DOLCI
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella
tai
Gelato Clubin Gelato artigianale
Klassista italialaista pistaasijäätelöä ja tummasuklaajäätelöä
tai
Tortino di mele
Kotitekoinen omenakakku kanelin, ruskean sokerin ja vaniljajäätelön kera
BE OUR GUEST (55€/henkilö)
Tämä menu on suunniteltu klassisen italialaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “chicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraa alkuruoka, pasta ja jälkiruoka.
Voit valita yhden alkuruoan, yhden pastan ja yhden jälkiruoan. Ainoastaan cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
CICCHETTI
Kolme vaihtuvaa "Cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista
ANTIPASTI
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla
tai
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä
tai
Tartare di Tonno
MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa.
tai
Vitello tonnato
Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera
PASTA
Cavatelli ai Broccoli
Käsintehtyä cavatelli-pastaa romanesco-parsan, valkosipulin ja chilin kera
tai
Tagliolini in forma
Voilla ja parmesanilla maustettu käsintehty tagliolini-pasta, joka tarjoillaan juustokiekosta
tai
Risotto allo zafferano e taleggio
Sahramrisotto taleggiojuuston ja parmesaanin kera
tai
Fettuccine alla Pastorella
Käsintehtyä fettuccine-pastaa, lammasragua ja pecorino-juustoa
DOLCI
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella
tai
Gelato Clubin Gelato artigianale
Klassista italialaista pistaasijäätelöä ja tummasuklaajäätelöä
tai
Tortino di mele
Kotitekoinen omenakakku kanelin, ruskean sokerin ja vaniljajäätelön kera
LOCANDA SCAPPI (65€/henkilö)
Tämä menu on suunniteltu tarjoamaan kattava ja autenttinen italialainen kokemus. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “cicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraavat antipasti, secondi, contorni ja dolci.
Voit valita yhden antipastin, yhden secondin, yhden contornin ja yhden dolcin. Ainoastaan chicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
CICCHETTI
Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista)
ANTIPASTI
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla
tai
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä
tai
Tartare di Tonno
MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa.
tai
Vitello tonnato
Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera
SECONDI
Cozze alla marinara
Sinisimpukoita paistettuna napolikastikkeen, oreganon, basilikan ja paahdetun leivän kera
tai
Mix di Salsicce
Kotitekoinen mausteinen sianlihamakkara ndujalla ja kotitekoinen zampina-makkara, jossa sianlihaa, naudanlihaa, tomaattia, valkosipulia, basilikaa ja Caciocavallo-juustoa
tai
Agnello Scottadito
Klassista roomalaista grillattua lampaankyljystä
tai
Polpo grigliato e ceci
Hitaasti kypsennetty grillattu mustekala, joka tarjoillaan kikherneiden, paahdettujen tomaattien, valkosipulin ja basilikan kera
CONTRONI
Verza soffocata
Haudutettua vihreää kaalia, valkoviinietikkaa, vaaleaa sipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasche-oliiveja
tai
Topinambur arrosto
Paahdettu Jerusalemin artisokkaa sitruunan ja valkosipulin kera tarjoiltuna citronetten kanssa
DOLCI
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella
tai
Gelato Clubin Gelato Artigianale
Klassista italialaista pistaasijäätelöä ja tummasuklaajäätelöä
tai
Tortino di mele
Kotitekoinen omenakakku kanelin, ruskean sokerin ja vaniljajäätelön kera