top of page

Ryhmämenut

Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan perinteisiä italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Yli 10 hengen seurueille on saatavilla vain ryhmämenut. Keskustelemme mielellämme muista tarjoiluvaihtoehdoista, kun ravintola ei ole kiireinen.

 

Lue tarkemmin yksityistilaisuuksista tästä.

ITALIAN FEAST (52€/henkilö)

 

Menu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita ruokalajeja ja italialaisia makuja. Italian Feast on suunniteltu jaettavaksi koko seurueen kesken.

 

 

VALIKOIMA ALKUPALOJA

Suppli al telefono

Tomaattia ja mozzarellajuustoa sisältävä friteerattu riisipallo

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä

Verza soffocata

Haudutettua vihreää kaalta, valkoviinietikkaa, verisipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasca-oliiveja. 

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla

Vitello tonnato

Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera


 

VALIKOIMA PASTOJA

Gemelli al pesto al prezzemolo e noci

Käsintehtyä gemellipastaa saksanpähkinöillä ja persilja pestolla. Kysy vegaanista vaihtoehtoa


Tagliolini in forma

Handmande tagliolini-pasta, maustettuna voilla ja parmesaanilla juusto kiekosta tarjoiltuna

 
Fettuccine alla Pastorella

Käsintehtyä fettuccine-pastaa, lampaan ragua ja pecorinoa


Pici alla carbonara

Käsintehtyä pici-pastaa, munankeltuaista, pecorinoa ja guancialea

 

DOLCI

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella


tai


Gelato Clubin Gelato artigianale

Klassista italialaista käsintehtyä kirsikka-suklaajäätelöä


tai

 

Cannolo Sicialiano

Itse tehtyjä Marsala cannoli-kuoria täytettynä lampaan ja lehmän ricottajuustolla, valkosuklaapisaroilla sekä pistaasipähkinöillä.

 

 

LOCANDA SCAPPI (55€/henkilö)

Tämä menu on suunniteltu klassisen italialaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “chicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraa alkuruoka, pasta ja jälkiruoka. 

Voit valita yhden alkuruoan, yhden pastan ja yhden jälkiruoan. Ainoastaan cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.

 

 

CICCHETTI

Kolme vaihtuvaa "Cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista

 

ANTIPASTI

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla


tai

 

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä


tai

 

 Tartare di Tonno

MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa. 


tai


Vitello tonnato

Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera


 

PASTA

 

Gemelli al pesto al prezzemolo e noci

Käsintehtyä gemellipastaa saksanpähkinöillä ja persilja pestolla. Kysy vegaanista vaihtoehtoa.


tai


Tagliolini in forma

Voilla ja parmesanilla maustettu käsintehty tagliolini-pasta, joka tarjoillaan juustokiekosta


tai

 

Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio

Risottoa, punasikurisalaattia, itsetehtyä toscanalaista makkaraa ja taleggiojuustoa (kysy vegaanista vaihtoehtoa)

 

tai

 
Fettuccine alla Pastorella

Itsetehtyä fettucine-pastaa pitkään haudutetulla lammasragulla (tomaatti-sipulikastike), tuoretta ricottaa, basilikaa ja pecorinojuustoa.

 

 

DOLCI

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella


tai

Gelato Clubin Gelato artigianale

Klassista italialaista käsintehtyä kirsikka-suklaajäätelöä


tai

Cannolo Sicialiano

Itse tehtyjä Marsala cannoli-kuoria täytettynä lampaan ja lehmän ricottajuustolla, valkosuklaapisaroilla sekä pistaasipähkinöillä.

 

 

 

LOCANDA SCAPPI GOES TO HEAVEN(65€/henkilö)

Tämä menu on suunniteltu tarjoamaan kattava ja autenttinen italialainen kokemus. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “cicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraavat antipasti, secondi, contorni ja dolci.

Voit valita yhden antipastin, yhden secondin, yhden contornin ja yhden dolcin. Ainoastaan chicchetti tarjoillaan koko seurueelle. 

CICCHETTI

Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista)

 

ANTIPASTI

 

Tartare di Manzo

Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla

 

tai

 

Caponata

Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja paahdettuja pinjansiemeniä

 

tai

 

 Tartare di Tonno

MSC keltaevätonnikala tartaria kapriksilla persiljalla, pistaasipähkinöillä, oliiviöljyllä, Maldon-suolalla ja appelsiininkuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa. 

 

tai

 

Vitello tonnato

Hitaasti kypsennettyä vasikanlihaa tarjoiltuna kapristen ja tonnikalakastikkeen kera

 

 

SECONDI

Cozze alla marinara

Sinisimpukoita paistettuna napolikastikkeen, oreganon, basilikan ja paahdetun leivän kera

 

tai

 

Mix di Salsicce

Valikoima itsetehtyjä makkaroita: tulista possumakkaraa ndujalla sekä valkosipulilla ja persiljalla maustettua "luganica" possumakkaraa. Tarjoillaan paahdetun purjon kera.

 

tai

 

Melanzana alla Parmigiana

Lasagnetyylinen kasvisannos, jossa munakoisoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja parmesaania

tai

 

Polpo grigliato e ceci

Hitaasti kypsennettyä ja grillattua mustekalaa kikherneillä, paahdetuilla tomaateilla, valkosipulilla ja basilikalla.

 

CONTRONI

Verza soffocata

Haudutettua vihreää kaalia, valkoviinietikkaa, vaaleaa sipulia, kapriksia, paahdettuja pinjansiemeniä ja Taggiasche-oliiveja

 

tai

 

Topinambur arrosto

Paahdettu Jerusalemin artisokkaa sitruunan ja valkosipulin kera tarjoiltuna citronetten kanssa

 

 

DOLCI

Tiramisu

Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella

 

tai

 

Gelato Clubin Gelato artigianale

Klassista italialaista käsintehtyä kirsikka-suklaajäätelöä


tai

Cannolo Sicialiano

Itse tehtyjä Marsala cannoli-kuoria täytettynä lampaan ja lehmän ricottajuustolla, valkosuklaapisaroilla sekä pistaasipähkinöillä.

bottom of page