Ryhmämenut
Olemme räätälöineet ryhmien valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan perinteisiä italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Yli 10 hengen seurueille on saatavilla vain ryhmämenut. Keskustelemme mielellämme muista tarjoiluvaihtoehdoista, kun ravintola ei ole kiireinen.
Lue tarkemmin yksityistilaisuuksista tästä.
​
​
ITALIAN FEAST (54€/henkilö)
​
Menu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita ruokalajeja ja italialaisia makuja. Italian Feast on suunniteltu jaettavaksi koko seurueen kesken.
Valikoima alkupaloja
Suppli al telefono
Mozzarella-juustoa ja tryffeliä sisältävä friteerattu riisipallo
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzanon tomaatteja, selleriä, sipulia ja kapriksia. Tarjoillaan paahdettujen pinjansiementen kera.
Radicchio salad
Punainen sikurisalaatti paahdettujen saksanpähkinöiden, ruohosipulin ja gorgonzola DOP-kastikkeen kera.
​​
Tartare di Manzo
Raakaa suomalaista naudanlihaa maustettuna ekstra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla.
​
Carote arrosto & mandorle
Paahdettua porkkanaa tarjoiltuna lipstikkapeston, valkosipulin ja paahdettujen manteleiden kera.
​
​
Valikoima Pastoja
Orecchiette con i Broccoli
Itsetehtyä orecchiette-pastaa romanesco-kaalin, anjoviksen, chilin, persiljan ja cacio dei poveri -seoksen kanssa, joka sisältää leipää, valkosipiulia, chiliä, persiljaa ja sitruunan kuorta.
Tagliolini in forma
Käsintehty tagliolini-pasta, maustettuna voilla ja parmesaanilla. Tarjoillaan juustokiekosta.
Pici alla carbonara
Käsintehtyä pici-pastaa, munan keltuaista, pecorino-juustoa ja guancialea.
​
Calamarata con tonno e cozze
Käsintehty calamarata-pasta, joka tarjoillaan tuoreen valkoisen germon-tonnikalan, sinisimpukoiden, valkosipulin, chilin, paahdettujen tomaattien ja oreganon kanssa.
​
​
Dolci
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.
​
Tai
​
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen italialainen artesaani pistaasijäätelö.
​
Tai
​
Cannolo Sicialiano
Itsetehdyt marsala cannoli -kuoret, täytetty lampaan ja lehmän ricottajuustolla, suklaapisaroilla ja pistaasipähkinöillä.
​​​
​
​
LOCANDA SCAPPI (57€/henkilö)
​
Tämä menu on suunniteltu klassisen italialaisen kokemuksen tarjoamiseksi. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “chicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen seuraa alkuruoka, pasta ja jälkiruoka.
​
Voit valita yhden alkuruoan, yhden pastan ja yhden jälkiruoan. Ainoastaan cicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
Cicchetti
Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista.
​
Antipasti
Tartare di Manzo
Raaka kotimainen naudanliha maustettuna extra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla.
Tai
​
Caponata
Sweet&sour sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia ja kapriksia tarjoiltuna paahdettujen pinjansiementen kanssa.
​
Tai
​
Tartare di Tonno
MSC keltaevätonnikala tartaria, maustettu vaaleanpunaisella Maldon-suolalla, pistaasilla, oliiviöljyllä ja sitruunankuorella. Tarjoillaan ohuen paahdetun leivän kanssa.
​
Tai
​
Radicchio salad
Punainen sikurisalaatti paahdettujen saksanpähkinöiden, ruohosipulin ja gorgonzola DOP-kastikkeen kera.
Pasta
​
Calamarata con tonno e cozze
Itse tehty calamarata-pasta tarjoillaan tuoreen valkoisen germon-tonnikalan, simpukoiden, valkosipulin, chilin, paahdettujen tomaattien ja oreganon kera.
​
Tai
​
Tagliolini in forma
Käsintehty tagliolini-pasta, maustettuna voilla ja parmesaanilla. Tarjoillaan juustokiekosta.
​
Tai
​
Risotto Radicchio, Salsiccia e Taleggio
Risotto, jossa on radicchio-salaattia, itse tehtyä Toscanan makkaraa ja taleggiojuustoa.
​
Tai
​
Pici alla carbonara
Käsintehty pici-pasta, munankeltuainen, pecorino ja guanciale.
​
Dolci
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.
​
Tai
​
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen italialainen artesaani pistaasijäätelö.
Tai
​
Cannolo Siciliano
Kotitekoiset marsala cannoli -kuoret, täytetty lampaan ja lehmän ricottajuustolla, suklaapisaroilla ja pistaasipähkinöillä.
​
​
LOCANDA SCAPPI GOES TO HEAVEN (67€/henkilö)
​
Tämä menu on suunniteltu tarjoamaan kattavan ja autenttisen italialaisen kokemuksen. Menun alkuun tarjoillaan pieniä naposteltavia “cicchettejä”, joita voi nauttia aperitiivin kanssa, minkä jälkeen valitaan antipasti, secondi, contorni ja dolci.
​
Voit valita yhden antipastin, yhden secondin, yhden contornin ja yhden dolcin. Ainoastaan chicchetti tarjoillaan koko seurueelle.
​
Cicchetti
Kolme vaihtuvaa "cicchettiä", venetsialaistyylistä pientä välipalaa, jotka tarjoillaan ennen illallista.
Antipasti
Tartare di Manzo
Raaka kotimainen naudanliha maustettuna extra-neitsytoliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja Castelmagno-juustolla.
​
Tai
​
Caponata
Sweet & sour -sekoitus paistettua munakoisoa, San Marzano -tomaatteja, selleriä, sipulia, kapriksia ja tarjoiltuna paahdettujen pinjansiementen kanssa.
​
Tai
​
Tartare di Tonno
MSC keltaevätonnikala tartaria maustettuna pistaasilla, oliiviöljyllä, vaaleanpunaisella Maldon-suolalla ja sitruunankuorella. Tarjoillaan "Guttiaun" (sardinialainen leipä) kanssa.
​
Tai
Radicchio salad
Punainen sikurisalaatti paahdettujen saksanpähkinöiden, ruohosipulin ja gorgonzola DOP-kastikkeen kera.
Secondi
Pesce spada alla Griglia
Grillattua miekkakalaa, punasikuri- ja rukolasalaattia, Taggiasche-oliiveja ja balsamiviinietikkaa.
Tai
​
Salsiccia Luganica al Tartufo & Orzotto
Itse tehty "luganica" makkara porsaanlihasta, valkopippurista ja valkotryffeleistä. Tarjoillaan ohran, paahdetun porcini-sienen ja rakuunan kera.
​
Tai ​
​
Melanzana ripiena
Paahdettu munakoiso täytettynä paahdetuilla tomaateilla, chilillä, basilikalla, mozzarellalla ja parmesanjuustolla (kysy vegaanivaihtoehtoa).
​
Tai
​
Faraona Grigliata
Pitkään kypsennettyä ja grillattua helmikanaa, grillattua portobellosientä, kastanjaa ja härkäliemi.
​
​
Contorni
Millefoglie di Patate
Peruna millefeuille bechamelkastikkeen ja parmesaanijuuston kanssa.
​
Tai
​
Carote arrosto & mandorle
Paahdettuja porkkanoita tarjoiltuna lipstikkapeston, valkosipulin ja paahdettujen mantelien kera.
​
Dolci
Tiramisu
Kahvinmakuinen jälkiruoka savoiardi-kekseillä ja mascarponella.
Tai
​
Gelato artigianale from Gelato Club
Klassinen italialainen artesaani pistaasijäätelö.
Tai
​
Cannolo Siciliano
Itsetehdyt Marsala cannoli -kuoret, täytetty lampaan ja lehmän ricottajuustolla, suklaapisaroilla ja pistaasipähkinöillä.
​
​
​
​
​